Shërbimet që i ofrojmë ne


Jemi të lumtur që ju kemi këtu dhe mezi presim t'ju tregojmë punën e mahnitshme që bëjmë. Ne ofrojmë ngjyrosjën e kuzhinave, dyerëve, tavolinave, ormanave, etj

Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë kanë njohuritë dhe aftësitë për të trajtuar çdo projekt që mund të na hidhni. Ne krenohemi me punën tonë dhe përpiqemi të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm me një çmim të përballueshëm.

Ajo që na dallon nga konkurrenca është përkushtimi ynë për kënaqësinë e klientit dhe vëmendja ndaj detajeve. Asnjëherë nuk do të lëmë një projekt të papërfunduar dhe garantojmë se puna do të bëhet siç duhet.

Këtu janë disa nga pikat tona të forta:

  • Cilësi e patejkalueshme e punës
  • Çmimet konkurruese
  • Kënaqësia e klientit është prioriteti ynë kryesor
  • Vëmendje ndaj detajeve
Keca Paint Njyrosja e Kuzhinave

Ngjyrosja e kuzhinave

Kuzhina në funksionalitetin e saj është shumë më përpara se të gjitha dhomat e tjera. Mobiljet në të janë vazhdimisht të ekspozuara ndaj stresit mekanik dhe sulmeve mjedisore si lagështia e lartë, temperaturat e nxehta, ndotja, kimikatet, gërvishtje dhe gunga. Prandaj, kërkesa veçanërisht të larta vendosen në grupin e kuzhinës.

Keca Paint Njyrosja e Dyereve

Ngjyrosja e dyerëve

Për të lyer me efikasitet dyert prej druri, duhet të kuptoni se kjo procedurë nuk nënkupton kursime në kohë dhe materiale. E gjithë puna duhet të kryhet fillimisht në mënyrë korrekte, në përputhje me të gjitha fazat. Vetëm ky pozicion ju lejon të transformoni një kanavacë të vjetër ose t'i jepni pamjen e dëshiruar detajeve të reja. Të gjitha nuancat duhet të llogariten paraprakisht në mënyrë që të përjashtohen pasojat e pakëndshme.

Keca Paint Njyrosja e Tavolinave

Ngjyrosja e tavolinave

Askush nuk do të argumentojë me faktin se mobiljet e vjetra të ruajtura nga dru natyral ka mjaft cilesi e larte. Por nëse vetë grupi është shpesh në gjendje të mirë, atëherë rreshtimi, si rregull, lë shumë për të dëshiruar. Gjëja është e mirë, është për të ardhur keq ta hedhësh, ne mund ta ri-lyejmë për ju.

Keca Paint Njyrosja e Ormanave

Ngjyrosja e ormanave

Gjithashtu dhe ormanat janë vazhdimisht të ekspozuara ndaj stresit mekanik dhe sulmeve mjedisore si lagështia e lartë, temperaturat e nxehta, ndotja, gërvishtje, mund te vjetërsohen. Por ne i ri-lyejmë për ju dhe do të duken si të reja.

Keca Paint Njyrosja e Drurit

Ngjyrosja e drurit

Druri si material natyral ballafaqohet me procesin e plakjes dhe me faktorë të ndryshëm dëmtues, për këtë shkak duhet ta mbrojmë dhe ushqejmë në mënyrën e duhur. Si mbrojtës përdorim: shtresat lazure me çrast përshkak të transparencës tekstura e drurit mbetet e dukshme, apo përdorim lyrësit mbulues.

Keca Paint Njyrosja e Metalit

Ngjyrosja e metalit

Plastifikimi i metaleve është një mënyrë inovative për të ngjyrosur metalet. Ngjyra e lëngshme mund të aplikohet në të gjitha llojet e metaleve. Avantazhi i ngjyrosjes së metaleve me ngjyrë të lëngshme është se ka një rezistencë të mirë elastike ndaj konsumimit dhe korrozionit.

Mos hezitoni të na kontaktoni për një konsultë falas

Ekipi ynë është i gatshëm t'ju mbështesë në çdo hap të rrugës

Keca Paint Whatsapp Icon +383 45 927 179
Keca Paint To Top Icon